Hazırlık Sınıfı İngilizce Dersinde;

• Temel amacımız; Hazırlık sınıfından mezun öğrencilerin yabancı dil öğretiminde ORTAK AVRUPA DİL ÖĞRETİM ÇERÇEVE Planı (COMMON EUROPEAN FRAMEWORK FOR LANGUAGE LEARNING) B1 seviyesine gelmelerinin sağlanmasıdır.
  • Hedefimiz öğrencilerin, gereksinim duyduğu sosyal, mesleki konularda etkin bir biçimde okuyup konuşabilmelerini, derslerde not tutup, kitaplardan özetler çıkarabilmelerini ve çeşitli konularda İngilizce yazışabilecek düzeye ulaşmalarının sağlanmasıdır.

9. Sınıf İngilizce Dersinde;

• 9. sınıf öğrencilerin yabancı dil öğretiminde ORTAK AVRUPA DİL ÖĞRETİM ÇERÇEVE Planı (COMMON EUROPEAN FRAMEWORK FOR LANGUAGE LEARNING) B2 seviyesine ulaşmaları hedeflenir.
  • Öğrencilerin fikirlerini hem sözlü hem de yazılı olarak mantıksal bir akış içinde ve ikna edici bir şekilde sunmaları, fikirlerini iyi örneklerle desteklemeleri beklenir.

10. Sınıf İngilizce Dersinde;

• 10. sınıfın sonunda B2 seviyesini tamamlayan öğrencilerimizin, 11. sınıfta yapılacak IELTS sınavına hizmet eden İngilizce derslerine hazır hale gelmeleri hedeflenir.
  • Öğrencilerimiz bu aşamada yapay zekâ destekli EnglishScore mobil sınav uygulamasını alırlar; bu sayede IELTS odaklı derslere hazır bulunuşluk düzeyleri ölçülür. Öğrencilerimiz, bu sınav sonucunda elde edecekleri sertifikalarını 12. sınıfta yurtdışı üniversite kabullerinde de ön koşul olarak kullanabilirler.
  • Bu seviyeye gelen öğrencilerimiz, okuma, anlama, konuşma ve yazma becerilerini IELTS sınavında uygulayabilecek oranda geliştirir.

11. Sınıf İngilizce Dersinde;

• 11. sınıf öğrencilerimizin, dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerini IELTS sınavında uygulayabilecek oranda geliştirmeleri hedeflenir.
  • 11. sınıfın sonunda haziran ayında IELTS sınavına girip en az B2 seviyesinde belgelerini almaları hedeflenir.