Size anlatacak bir hikayemiz var!

Dijital kitap etkinliğimizdeki yolculuğumuza hayallerimiz ve takım olarak çalışmanın keyfi ile çıktık. İlk durağımız hikayemizin geçeceği mekân oldu. Birbirimizin fikirlerini dinleyerek hayallerimizin nerede gerçekleşeceğine karar verdik. Sonra kahramanlarımız da bize eşlik etti ve hikayelerimizi oluşturduk.

İlk aşama tamamlandı ve artık hikayemizin resimlemesine hazırdık. Bunun aşamalı bir süreç olacağını biliyorduk. İlk olarak resimlemelerimizi eskiz çalışmalarımız ile yansıttık. Hikâyenin sorumlu olduğumuz kısmı detaylar atlanmadan kağıtlarımızda yer buldu. Birbirimizin çalışmalarını inceledik ve fikirlerimizi paylaştık. Son aşama ise eskiz çalışmalarımızı hikâye kitabımızın sayfalarına yansıtmak oldu. Aklımıza yeni gelen fikirlerin eklemesini de yaparak çalışmalarımızı bir araya getirdik.

Tamamlanan hikayemiz “Bookcreator” uygulaması ile Türkçe ve Fransızca olarak dijital ortamda da yerini aldı. Ekranda ve sınıfta hayallerinin kitaplarda buluştuğunu gören çocuklarımızın sevinci ise paha biçilemezdi…