Ücretlerimiz 2020-03-28T00:11:56+03:00

5.093-TL
48.103-TL
49-66 Aylık Öğrenciler
(Orta Grup ve Büyük Grup)
53.473-TL
5.093-TL
58.566-TL
+ KDV

Eğitim ücreti peşin veya en fazla 10 taksit olarak tahsil edilmektedir.

• 01.04.2020 – 29.05.2020 (Cuma mesai bitimine kadar) tarihleri arasında kayıt yaptırılması halinde eğitim ve yemek ücreti:
Anaokulu Eğitim Yemek Toplam
37-48 Aylık Öğrenciler
(Küçük Grup)
42.269-TL
4.954-TL
47.223-TL
49-66 Aylık Öğrenciler
(Orta Grup ve Büyük Grup)
52.453-TL
4.954-TL
57.407-TL

Eğitim ücretinden;

I. İstanbul Saint-Joseph Lisesi’nden mezun indirimi:

İstanbul Saint-Joseph Lisesi’nden mezun olan anne, baba, büyükanne, büyükbabanın çocuğunun / torununun; veya İstanbul Saint-Joseph Lisesi öğrencisi kardeşinin KP Okulları’na devam etmesi halinde o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır. Aynı öğrenciye yukarıda belirtilen birinci derece akraba, 2 farklı İstanbul Saint-Joseph’liden olmak kaydı ile toplam en fazla % 20 indirim uygulanır. Tüm indirimlerin toplamı %20’yi geçemez.

II. Küçük Prens Ortaokulunu tamamlayan indirimi:

Küçük Prens Okullarımızdan mezun olan öğrencinin kardeşine o eğitim yılı için ilan edilen eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim yapılır.

Aynı öğrenciye yukarıda belirtilen birinci derece akraba, 2 farklı Küçük Prensli’den olmak kaydı ile toplam en fazla % 20 indirim uygulanır.

III. Kardeş İndirimi:

Küçük Prens Okullarında okuyan kardeş öğrencilerin her birine %10 indirim;

İndirim en fazla 3 kardeşe uygulanır. Öğrenci başına indirimler toplamı %20’yi geçemez.

IV. Fransızca Eğitim Veren Okullar İndirimi:

Türkiye’de Fransızca eğitim veren Okulların (Notre Dame de Sion, Saint Benoît, Saint-Michel, Sainte-Pulchérie, Saint-Joseph İzmir, Tevfik Fikret Lisesi İzmir, Tevfik Fikret Lisesi Ankara, Piri Reis, Pierre Loti, Ankara Charles de Gaulle Fransız Lisesi, Galatasaray Lisesi veya dört yıllık Üniversitesinden mezun (yüksek lisans eğitimi hariç) olan anne veya baba çocuğunun; Küçük Prens (KP) Okulları’na devam etmesi halinde o eğitim yılı için ilan edilen öğretim ücreti üzerinden %5 oranında indirim yapılır. Hem anne hem de babanın yukarıda sayılan okullardan mezun olması halinde bu indirim oranı değişmez ve en fazla %5 indirim uygulanır. İstanbul Saint Joseph lisesi mezun indiriminden yararlanılması halinde ise, bu madde de yer alan indirim uygulanmaz; sadece SJ’li indirimi uygulanır.

Bu indirimden yararlanabilmek için kayıt sırasında ilgili okullardan mezun olunduğuna dair belge ibraz edilmesi zorunludur.

V. Aynı öğrenci için uygulanan öğretim ücreti üzerinden yapılan SJ’li, KP’li ve Kardeş indirimleri toplamı %20’yi geçemez.

Tüm seçeneklerin ödemelerinde indirimler toplamı; peşin ödeme indirimi hariç %20’yi geçemez.

VI. Peşin Ödeme İndirimi:

Eğitim ücretinin peşin ödenmesi halinde mevcut ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için kayıt dönemi içerisinde Özel Küçük Prens Okulları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek tarihe kadar eğitim ve yemek ücretine %4 indirim uygulanır.

VII. Gerektiğinde Öğrenci kayıt ücreti  iadeleri MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 56. maddesine göre yapılacaktır.