Değerli Velilerimiz,

Özel Küçük Prens Okulları olarak “T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu, T.C. Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi, T.C. Sağlık Bakanlığı Covid-19 Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi ve Filyasyon Rehberi” kapsamında, Okullarımızda gerekli çalışmaları tamamlamış bulunmaktayız.

Okullarımızda alınmış ve alınmaya devam edilen önlemler kapsamında güncellenen ekli kılavuzumuz incelemenize sunulmuştur. Kılavuz içeriği, yeni durum çerçevesinde tekrar gözden geçirilecektir.

COVID-19 önlemleri kapsamındaki tüm prosedürleri titizlik ve şeffaflıkla yürütmeye devam edeceğimizi bildirir, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

SAJEV Özel Küçük Prens Okulları