Büyük grup öğrencilerimiz İlkokul Oryantasyon Programı 5. hafta çalışmaları kapsamında ilkokul beden eğitimi öğretmenleri rehberliğinde spor salonunu kullandılar. Öğretmenlerimizle tanışıp çeşitli oyunlar oynadılar.
Ayrıca öğrencilerimiz bu hafta, derslerimize 4 hafta eşlik edecek ilkokul öğretmenlerimizle de tanıştılar. İlkokul oryantasyon programı dahilinde  yaptığımız derslerimizi ilkokul sınıflarında yaptılar. “P” sesi hissetme ve tanıma çalışması yapılarak buldukları kelimeleri tahtalarına resimlediler. Kelimelerden cümleler oluşturdular. İlkokul ile ilgili öğretmenlerimizden bilgiler alıp, öğrencilerin ilkokulda bir günü nasıl geçirdikleri hakkında sohbet ettiler. İlkokulla ilgili merak ettikleri konuları öğretmenlerimizle konuştular.