Anasayfa2023-11-29T11:34:26+03:00

Neden SAJEV Küçük Prens Anaokulu?

• Eğitim Programımız; eklektik, gelişimsel, oyun temelli, yaparak ve yaşayarak öğrenmeye dayalı bir program olarak tasarlanmıştır.
  • Akademik çalışmaların yanı sıra, öğrencilerin kültürel gelişimlerini desteleyecek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda potansiyel farklılıklarını ortaya koyabilecekleri zengin branş aktivitelerine yer verilir.
  • “Dil” üzerine odaklanılır; Anadilini ve Fransızcayı etkin kullanan öğrenciler yetiştirilmesi hedeflenir.
  • Öğrencilere sevildiklerini ve değerli olduklarını hissettikleri, kendilerini rahatça ifade edebildikleri, öğrenme ve keşfetme arzusu yaratacak uyaranlarla donanmış, güvenli bir sınıf ve okul ortamı sunmaya değer verilir.
  • Kendisi ve dünya ile barışık bireyler yetiştirmek, pozitif bir sınıf ve okul iklimi yaratmak için 2.Adım Sosyal Duygusal Gelişim Programı uygulanır.

Mutlu ve başarılı bir geleceğe atılacak ilk adım için…

Üste git