Biyoloji Alanındaki İki Projemizle “TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması – Bölge Finali”ne katılmaya hak kazandık. SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi 10. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Ceren Zümrüt ve Müge Bakıryol Danışman Öğretmenimiz Döndü Ünaldı’nın rehberliğinde “C Vitaminin Polisakkaritler ile Etkileşiminin Titrasyon Yöntemi ile İncelenmesi” konulu proje ile; yine 10. sınıf öğrencilerimizden Melis Doğrusöz ve Ezgi Ulusoy “Su Ekosistemlerinde Bulunan Ağır Metallerin Polisakkaritler Tarafından Absorblanmasının Snell Yasası ve Işık Şiddeti Ölçümüyle Gösterilmesi” adlı proje ile “TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” Bölge Finali’ne katılmaya hak kazanmışlardır. 27-29 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bölge Finali’ne katılacak olan öğrencilerimize ve Danışman Öğretmenimiz Döndü ÜNALDI’ya emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.