“Blue-book”, “Le garçon qui volait des avions”, “La dernière reine d’Ayiti” ve “Banksy et moi” kitaplarının yazarı Elise Fontenaille’yi okulumuzda ağırladık.

10. sınıf öğrencilerimiz 21 Mart 2018 tarihinde; “Blue-book”, “Le garçon qui volait des avions”, “La dernière reine d’Ayiti” ve “Banksy et moi” kitaplarınınyazarı Elise Fontenaille’yi okulumuzda ağırladı. Genellikle gençlere yönelik eserler yazmayı tercih eden başarılı yazar, öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Yazarlığa neden ve nasıl başladığını anlatan yazar; bir kitabın nasıl oluştuğunu, yazarın nasıl bir süreç yaşadığını kısaca, bir yazarın yazma serüvenini anlattı.

Yazar Elise Fontenaille, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Lise Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve iki saat süren söyleşi, öğrenciler için farklı bir deneyim oldu. Kitaplarını okudukları bir yazarla buluşmak, gerek yazarın hayatı gerekse eseri ile ilgili iç dünyalarında oluşan sorulara yanıt bulmak, tüm öğrencilere keyif verdi.