Rehberlik Birimi olarak organize edilen, İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Aylin Sözer Çapan tarafından 17 Şubat Cuma günü gerçekleştirilen “Teknoloji Bağımlılığı” konulu konferansımız öğrencilerimizin ilgiyle dinleyip katılım göstermesiyle oldukça verimli ve yararlı geçmiştir. Konferansta teknoloji bağımlılığı üzerinde durulup, kişilerin nasıl bağımlı hale geldiği, bu bağımlılığın hayatımızda nasıl olumsuz sonuçlar yarattığı, bilişim suçları, siber zorbalık gerek videolarla gerekse Aylin Hanım’ın bilgilendirmeleriyle öğrenciler açısından çok yararlı olmuştur. Öğrencilere kendilerini bu tür bağımlılıklardan nasıl korunmaları gerektiği detaylı olarak aktarılarak farkındalık geliştirmelerine çalışılmıştır.