10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin organize ettiği “SAJEV MFNU 2023”ün 6.sı 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde Küçük Prens Lisesinde gerçekleştirildi.

Fransızca ve İngilizce olarak iki dilde gerçekleştirilen etkinlik; bilgi alışverişi ve eğlenceli çalışmalarla öğrencilerimize oldukça yararlı deneyimler kazandırdı.

Bu konferans sırasında, komitedeki tüm öğrenciler; insanların barış, refah ve insan haklarının tadını çıkarabileceği daha iyi bir dünyanın inşasında yer alacak verimli çözümlere ulaşmak için birlikte çalıştılar.

Çalışmaya katılan tüm organizasyon ekibine, delegelere, avukatlara, hakimlere, komisyon başkanlarına, etkinliğe her konuda büyük destek sağlayan basın mensuplarına ve emeği geçen tüm personele sonsuz teşekkür ediyoruz.