‘‘SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü tarafından 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde,  10 ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik  SAJEV Kariyer Günleri düzenlenecektir.

Gençlerin yaşamları içerisinde alacakları önemli kararlarından biri, sahip olacakları mesleği belirlemeye yönelik olan karardır. Öğrencilerimizin gelecekte başarılı ve mutlu bir olabilmeleri için bu önemli kararlarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimizde 19 Farklı meslek dalı hakkında öğrencilerimize bilgi verilecektir.

Öğrencilerimiz, kendilerine ayrılan süre içinde, bir mesleği; akademik program, eğitim, üniversitelerde sosyal yaşam, çalışma koşulları ve iş olanakları açısından derinlemesine tanıma imkanına sahip olacaktır.