Saint Joseph Lisesi Eğitim Vakfı Özel Küçük Prens Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik Görsel Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmamızın ödül törenini 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirdik. Değerli jüri üyelerimizin değerlendirmeleri sonucunda ortaokul ve lise kategorilerinden ilk üçe giren ve mansiyon alan öğrencilerimizle birlikte 23 fotoğrafımız Lise Konferans Salonu fuayesinde değerli konuklarımızla buluştu. Sergi açılışımızda müzikleri ile ahenk katan okul orkestramız da yer aldı. Ödül törenimizde Lise Müdürümüz Sayın Fatma Uysal’ın ve jüri başkanımız Sayın Emre Ogan’ın konuşmalarının ardından öğrencilerimizin ödülleri takdim edildi. Bizleri yalnız bırakmayan Vakıf yönetimimizden Kurucu Temsilcimiz Sayın Ahter Kutadgu’ya da teşekkür ederiz.

Dereceye giren öğrencilerimiz

Ortaokul kategorisinde; Birincilik 7-B sınıfı öğrencisi Elif Bahar Şeren, İkincilik 5-D sınıfı öğrencisi Lara Tezcanlı, Üçüncülük 5-C sınıfı öğrencisi Kuzey Zorba, jüri Özel ödülü 6-A sınıfı öğrencisi İrem Er

Lise kategorisinde; Birincilik 9-C sınıfı öğrencisi Zeynep Yıldırıcı, İkincilik 9-B sınıfı öğrencisi Sude Bölükbaşı, Üçüncülük 9-B sınıfı öğrencisi Asya Koç

Mansiyon alan öğrencilerimiz,
5-C Uluç Ali GAZİOĞLU
5-C Oktay BARLASS
5-C Nehir SARGIN
5-D Ada ABAMOR
6-A Duru ÖZGÜL
6-B Berin AKIN
7-A Efe OLGUN
7-A Yağız KÖSEOĞLU
7-A Kaan GÖZÜTOK
7-A K. Nazlı UZBİL
7-A Aylin ÖZGEN
7-B Murathan ÖZDEMİR
7-B Furkan MERAL
7-B Yağmur Ilgaz ARIKAN
7-C Selin ALKAN
8-C Melis DURMUŞOĞLU

Öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.