21 Kasım Salı günü, 12. sınıf öğrencilerimize Dr. Engin Büyüköksüz tarafından “YKS Sistemi” temalı konferans verilmiştir. Zorlu bir süreç aralığında olan 12. sınıf öğrencilerimiz için oldukça destekleyici ve motive edici bir konferans olmuştur. Öğrencilerimiz YKS’nin tüm detaylarıyla seçim süreçleri ve puanlama aralıkları hakkında bilgilendirilmişlerdir. Aynı zamanda da odaklanma, motivasyon, özgüven ve eyleme geçme konularında yaşanan zorluklar üzerine çalışmalar yapılıp çözümler bulunmuştur. Eğitmeniz, YKS maratonunu tıpkı Everest Dağı’na çıkarken ki maratona benzetmiştir. Everest Dağı’na çıkarken yapılması gereken kamplar olduğu ve kamplarda tüm eksikliklerin giderilip yola öyle devam edilmesi gerektiği vurgulanmıştır. Öğrencilerimizin de eksikliklerini giderip tüm hızlarıyla yollarına devam etmeleri gerektiklerini iletmiştir.