9-12 Mart 2023 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük yaratıcı problem çözme turnuvası olan “Destination Imagination Türkiye”ye üç takımla katılan lisemiz, keyifli bir turnuva deneyimi yaşarken aynı zamanda bizleri oldukça sevindiren başarılar elde etti.

Turnuvada “Benjamin” isimli doğaçlama kategorisi takımımız Türkiye 1.si, “Teletubbies” isimli doğaçlama kategorisi takımımız Türkiye 4.sü, “Stay Unsatisfied” isimli bilimsel kategori takımımız Türkiye 5.si oldu.

20-23 Mayıs 2023 tarihlerinde ABD Kansas City’de yapılacak olan Destination Imagination Global Finals’e katılma hakkı elde eden öğrencilerimize başarılar diler, tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. @ditürkiye #wearedi #DAT23