Küçük Prens Lisesi Destination Imagination Kulübümüz, 22-25 Şubat tarihlerinde, Antalya’da yapılan dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination Imagination Invitational’24 Turnuvası’nda “Sosyal Sorumluluk” kategorisinde Türkiye 1. liği, “Mühendislik” kategorisinde Türkiye 3. lüğü alarak, mayıs ayı içinde ABD’de yapılacak olan Global Finals’e katılmaya hak kazandılar.

Bu sene Türkiye’de 20. yılını kutlayan turnuvada sunum alanları dışında hazırlanan etkinliklerde de keyifli ve eğitici zaman geçiren öğrencilerimiz, değerlendiricilerden aldıkları geri bildirimlerin ve sunumlarını başarıyla tamamlamanın gururu ve mutluluğuyla İstanbul’a döndüler. DI-Türkiye’nin 20. yaşını, emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.