Öğrencilerimiz, 15 Aralık Cuma günü paydaş kurumumuz olan Ziçev ve Üsküdar Özel Eğitim Meslek Okulu ile Eşleştirme Töreni’mizi gerçekleştirerek Best Buddies Türkiye Ekibi ve oyuncular Eda Akalın,Sevil Akı’nın katılımıyla ‘Sen varsan engel yok.’ diyerek yeni dostluklar için ilk adımlarını attılar. Best Buddies, zihinsel ve gelişimsel farklılık gösteren bireylerin sosyal hayata, okullara, işyerlerine ve topluluklara başarılı bir şekilde entegre oldukları bir dünya hedefleyen bir projedir. Proje kapsamında yer alan programlar ile gönüllülerin; bir topluluk içerisindeki bireylerin akranlarıyla anlamlı dostluklar kurmalarına, bağımsız yaşamalarına, topluluk önünde konuşmalarına, kendilerini savunmalarına, iletişim becerilerini geliştirmelerine ve topluluk tarafından değerli hissetmelerine yardımcı olunuyor.