Loading Events

Saint – Joseph Lisesi Özel Küçük Prens Okullarının anaokulu, ilköğretim ve lise Okul Aile Birlikleri üyeleri Yeni Genel Müdürümüz Sn. Suat KARDAŞ ile bir tanışma toplantısında buluştu.
Saint – Joseph Lisesi Eğitim Vakfı Başkanımız Sn. Tunç ULUĞ, Başkan Yardımcımız Sn. Demir KISAKÜREK, Genel Sekreterimiz ve Kurucu Temsilcimiz Sn. Ahter KUTADGU ve Genel Müdürümüz Sn. Suat KARDAŞ, gerçekleşen toplantıda değerli velilerimiz ile görüş alışverişinde bulundular.
Eğitimin iki temel yapıtaşı olarak okul – aile işbirliğinin önemi bir kere daha vurgulanarak, şeffaf ve katılımcı bir ortamda birlikte çalışarak okulumuzu daha ileriye götürecek çalışmalara imza atmak konusunda tam bir ortak anlayışa varılan toplantı, aylık periyotlarla bir araya gelme kararıyla sona erdi.
Tanışma Toplantısı sonrasında, birlikte yenilen öğle yemeği ile program son buldu.

Share This Story, Choose Your Platform!