Loading Events

Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfı Özel Küçük Prens Okulları XII. Krep Günü, 1500’ü aşkın misafirimizin katılımı ile 04 Haziran 2016 cumartesi günü gerçekleşti. Tüm Küçük Prens velileri, öğrencileri, mezunları, SAJEV yönetim kurulu ve eğitim kadromuz keyifli bir günün tadını çıkardılar.
Sevgili öğrencilerimiz, oyun alanları ve atölyelerde gönüllerince eğlendiler. İlköğretim dans gruplarımız, tümüyle kendi hazırladıkları gösterileri ile bizlere harika bir performans sergiledi. Çizgi Bale ve Dans Okulu da, gösterileri ile etkinliğe renk kattılar.
Lise öğrencilerimizin hazırladığı dans performansı büyük beğeni ile izlendi.
Lise Orkestramız, misafirlerimize eşsiz bir müzik ziyafeti sundular.
Son olarak Burak Kut da sahne alarak keyifli bir konser verdi. Tüm misafirlerimiz, dans ederek, şarkı söyleyerek eşlik ettiler. Burak Kut’a, özellikle çocuklarımız yoğun ilgi gösterdiler. Konserin son şarkılarını kendisi ile birlikte sahnede dans ederek söylediler.
Krep Günümüzün Altın Sponsorları Suzuki ve Develi, Gümüş Sponsoru Aytemiz, Bronz Sponsorları Algida Max ve Signal firmalarına işbirlikleri ve değerli katılımları için teşekkür ederiz.
Küçük Prens ailesi, keyifli bir Krep Gününü tam bir festival havasında doya doya yaşadıktan sonra, herkes yüzlerindeki tebessüm ile evlerine doğru yola çıktı.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top