Loading Events

11 Ekim Salı günü saat 14.30’da 11 ve 12. sınıflarımızın öğrenci ve velilerine YGS-LYS konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Rehberlik Koordinatörü Orkide AKSOY tarafından düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak Bilgi Üniversitesi Tercih Danışmanı Özge ALYU katıldı. Konuşmacı Özge ALYU toplantıda YGS ve LYS puanlarının hesaplanması, puan türleri, puan türlerine göre tercih yapılabilecek bölümler, üniversiteye yerleştirmede tercihin ve ortaöğretim başarı puanının önemi hakkında bilgiler verdi. Öğrenci ve velilerimizin aktif katılımıyla ilerleyen seminer, hem konuşmacının görsel sunumu hem de sorulara verdiği ayrıntılı yanıtlarla tüm dinleyicilerin YGS ve LYS konusunda  bilgilenmesini sağladı.

Share This Story, Choose Your Platform!