Küçük Prens Lisesi öğrencilerinden Efe ŞANLI, Sarp KAYSERİLİOĞLU ve Duru BAYSAL coğrafya branşında havacılık ve uzay temasında hazırladıkları “TARIM 4.0 KAPSAMINDA İHA VE HAVA İSTASYONUYLA ORTOFOTO HARİTA VE METEOROLOJİK VERİ ÜRETİMİ: ZİC-İ ULUĞ SİSTEMİ” adlı projeleri ile Mina ÜNSÜR ve Eyşan DOĞAN ise coğrafya branşında STEAM temasında hazırladıkları “TAHILLARIN DEPOLANMASINDA ÖZGÜN YÖNTEM: SCUTOİD DOKULU MODEL SİLO TASARIMI İLE SİLO YÖNETİM SİSTEMİ (SYS)” adlı proje ile katıldıkları 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda İstanbul Asya Bölge Finali’ne kalmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde düzenlenecek olan bölge finalinde kendilerine başarılar dileriz.