Günümüz dünyasında teknolojinin çağa egemen olduğu ortadadır. Küçük Prens Lisesi olarak öğrencilerimizi bu konuda geliştirmek, enformatik konusunda bilinçlendirmek başlıca amacımızdır.
Bu doğrultuda okulumuzda 11-15 Kasım 2019 haftasında bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi geliştiren uluslararası bir etkinlik olan Bilge Kunduz etkinliği düzenlendi.
Bilge Kunduz, aynı anda birçok öğrencinin enformatik becerilerini arttırmayı ve bu konuda farkındalık oluşturmayı amaçlayan çevrim içi bir etkinliktir. Uluslararası alanda düzenlenen etkinlik, okulumuzda da bilgilendirici olduğu gibi son derece renkli ve eğlenceli geçti. Hazırlık sınıflarının katıldığı etkinlik Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Duygu Arslan gözetiminde gerçekleşti.