Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerimiz, Semiha Şakir Huzurevindeydi.

Okulumuzda ilk defa bir sosyal sorumluluk projesinin tüm adımlarını öğrencilerimiz yönetti. Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri, kendi istekleri doğrultusunda Semiha Şakir Huzurevine gidip oradaki yaşlılara destek olmaya, yalnızlıklarını unutturmaya karar verdiler. Tüm kulüp öğrencilerinin seferber olduğu bu projede, öğrencilerimiz huzurevindeki yaşlılarla mutlu ve huzurlu bir zaman dilimi geçirirken organizasyon konusunda da kendi yeterliklerini ispat ettiler.

Yöneticilerden izin almak, huzureviyle görüşmek, yazışmaları sürdürmek gibi proje kapsamındaki her iş, öğrencilerin sorumluluğundaydı. Ziyaret için gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra 20 Aralık Çarşamba günü, Fransızca öğretmenlerimiz Hasan Umut Kalaycı ve Miassa Mekireche’in eşliğinde  32 kişiden oluşan Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri ile Semiha Şakir Huzurevine gidildi. İki saate yakın süren ziyaret sonunda öğrencilerin yaşadığı mutluluk ve gurur, yaptıkların işin ne kadar doğru olduğunun da göstergesiydi.