Sadece bir sembolün peşinden gitmek değildi amacımız… Onu anlamak, anlamlandırmak, onun üzerine düşünmek ve sorgulamak… Ne işimize yarar sorusunu gerçekten irdelemek…

“Sorgulanmamış hayat, yaşanmamış demektir.” felsefesiyle yola çıkarak 14 Mart Pi Günü’müzü 5, 6 ve 7. sınıflar eşliğinde Konferans Salonu’muzda Matematik Öğretmenimiz Hilal Gelgeç’in sunumu ile kutladık.  Öğrencilerimizin 3 boyutlu Pi çalışmalarının da sergilendiği keyifli bir zaman geçirdik. Ayrıca 7. sınıf öğrencilerimiz, 5-14 Mart 2018 tarihleri arasında Teknoloji Tasarım derslerinde tasarladıkları “Pi” temalı objelerini, Pi Günü’nde Tekno-Lab’da 3 boyutlu yazıcıdan baskı alarak dijital tasarımları somut nesnelere dönüştürme deneyimi de yaşadılar.