Kampüs Hizmetleri

SAĞLIK HİZMETLERİ

Okullarımızda öğrencilerimizin fiziksel ve sağlık durumlarıyla ilgili her türlü bilgi izlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Sağlık birimlerimizde; Uzman doktorumuz ve okul hemşireleri görev yapmaktadır. Tüm okullarımızda, acil bir durumda ilk müdahaleyi yapmaya imkan veren donanımlı revirler bulunmaktadır. Revirlerimizde, acil bir durumda ilk müdahaleyi yapabilmek için gerekli donanım mevcuttur.

Her öğretim yılı başında öğrencilerin sağlık bilgi formları doldurulur, güncellenir ve takibi yapılır. Öğrenciye reçetesiz ve ailenin bilgisi dışında ilaç verilmez.

Öğrencilerimiz okul faaliyetlerini sürdürdükleri her türlü mekân ve zamanda kazalara karşı Ferdi Kaza Sigortası ile güvence altına alınmıştır.

YEMEK HİZMETLERİ

Yemek ve beslenme hizmetleri “SARDUNYA Gıda Mutfak İşletmeleri” tarafından sağlanan okullarımızda; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde üç öğün yemek verilir.

Protein, karbonhidrat, vitamin ve mineralleri dengeli şekilde içermelerine özellikle dikkat edilerek; diyetisyenler ve yemek komisyonumuz tarafından kontrolü sağlanan, aylık menü web sitemiz aracılığı ile duyurulur ve her ay periyodik olarak e-posta ile velilerimize gönderilir.

TEMİZLİK HİZMETLERİ

Okullarımızda temizlik hizmetleri, alanında bir dünya markası olan SODEXO firması tarafından verilmektedir. Temiz ve düzenli bir eğitim ortamı oluşturulması ve hijyenin sağlanması için, konularında tecrübeli, uzman bir ekip tarafından temizlik hizmeti sunulmaktadır.

Temizlik hizmetleri kapsamında önceliğimiz, yaşam ve eğitim alanlarında temizlik ve düzenin sağlanması, hijyenik koşulların oluşturulması ve sürdürülebilirliği, çevre dostu ürünlerin kullanımıdır.

Okullarımızda “hijyen konusu” birinci derecede dikkate alınmakta, her teneffüsten sonra ıslak hacimler ve çöpler temizlenmektedir.

Ayrıca; okullarımızdaki kâğıt, plastik, metal, cam, pil gibi geri dönüştürülebilecek atıkların ayrıştırılması ve toplanması sağlanmakta, yeşil dostu aktivitelere ve doğaya katkı sağlanarak öğrencilerimiz bu konularda bilinçlendirilmektedir.

GÜVENLİK HİZMETLERİ

Okullarımızda huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak, öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, velilerimizin can ve mal güvenliğini korumak amacıyla, okul binalarımız ve çevresini sürekli izlemek için ihtiyaç duyulan “Güvenlik Hizmetleri”, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna dayanarak konusunda uzman ve uluslararası bir güvenlik firması olan G4S Güvenlik Hizmetleri firması tarafından verilmektedir.

Özel Güvenlik Personellerimiz, kampüslerimizin tüm giriş noktalarında gece-gündüz 24 saat dönüşümlü olarak hizmet vermektedirler.

İç ve dış mekân güvenlik kameraları ile devamlı surette izleme yapılarak kayıt altına alınmakta, ayrıca fiziki devriye hizmetleri de yapılmaktadır.

Servis ve hizmet araçları emniyet kontrolleri yapıldıktan sonra okul içerisine alınmaktadır. Yabancı şahısların girişlerine asla müsaade edilmemektedir. Ziyaret amaçlı gelen veliler ve diğer şahıslar kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra kimlikleri alınarak yerine verilen “ZİYARETÇİ KARTI” ile içeriye alınmaktadır.

ULAŞIM HİZMETLERİ

Okullarımızda öğrenci ve personel ulaşım hizmetleri Gürsel Turizm tarafından sağlanmaktadır.

1989 yılında kurulan Gürsel Turizm, ilk günden bu yana uzman kadrosuyla ağırlıklı olarak personel ve öğrenci ulaşım çözümleri sunmaktadır.

Gürsel Ulaşım Çözümleri, 6.000’in üzerinde araç ile her gün 150.000 personel ve 50.000 öğrenciye; başta İstanbul, Kocaeli, Ankara, İzmir, Bursa ve Samsun olmak üzere tüm ülke genelinde 500’ün üzerinde saygın ve seçkin kuruluşa hizmet veren bir şirkettir.Gürsel Ulaşım Çözümleri, sunduğu konforu, verdiği güveni, dakikliği, uzmanlığı, kalitesi ve müşteri odaklı anlayışıyla her geçen gün ülkemizin önde gelen kurumsal şirketlerini ve eğitim kurumlarını hizmet portföyüne katarak hızla büyümeye devam etmektedir.

Öğrenci Ulaşım Çözümleri:

Gürsel Ulaşım Çözümleri kurulduğu ilk günden beri Anaokulu, İlköğretim Okulları, Lise ve Üniversite öğrencilerine hizmet vermektedir. Öğrenci ulaşımında yüksek standartlara sahip Gürsel Ulaşım Çözümleri; özel donanımlı araçları, GPS araç takip sistemleri, profesyonel ve eğitimli sürücü ve servis rehberleri ile güvenliği ön planda tutmaktadır. Gürsel Ulaşım Çözümleri, öğrencilerin konforunun yanı sıra velilerin de güvende hissetmesi için hazırladığı “Gürsel Mobile” veli takip uygulamasıyla çok kapsamlı bir hizmet sunmaktadır.

E-Posta: kucukprens@gurseltur.com.tr

Telefon: Özcan Bölükbaş – 0533 961 67 23  Özlem Celep – 0533 963 08 26