SAJEV Eğitim Kurumları Özel Küçük Prens İlk ve Ortaokulu olarak Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı ve özlemle bir kez daha andık.

10 Kasım 2018 Cumartesi günü Konferans Salonu’nda yapılan anma töreni, Okul Müdürü’müz Sayın  İhsan ZEREN ile öğrencilerimizin Atatürk Büstü’ne çelenk koymasıyla başladı.  Saat 09.05’te, siren sesi eşliğindeki Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin açılış konuşması Sınıf Öğretmeni Sayın Aynur GÜNEY tarafından yapıldı. 7. sınıflarımızdan Ömer ELMASLI yazdığı “Atatürk” adlı şiirini okuduktan sonra Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından hazırlanan Atatürk’ün yaşamı konulu kısa film izlendi.  6. sınıf öğrencimizden Umut AKYAR’ın Fransızca bir şiir okuduğu, 7. sınıflardan Alya YÖNEL’in İngilizce konuşma yaptığı törenimiz, 5 ve 6. sınıflarımızdan oluşan dans grubumuzun “Yas” adlı gösterisiyle devam etti. 4. sınıflarımızdan öğrencilerimizin “Mustafa Kemaller Tükenmez” şiirini seslendirdiği törenimiz, Okul Koromuzun şarkılarıyla son buldu.