Okul Meclisi Başkanlık Seçimi oy kullanma işlemleri 17 Ekim 2018 Çarşamba günü  gerçekleştirildi. 7-A sınıfından Kuzey Lermi,7-B sınıfından Efe Naipoğlu, 7-C sınıfından Duru Avcı, 7-D sınıfından Melis Delfin Müftüoğlu, 7-E sınıfından Alper Ortabaşı ve 7-F sınıfından Naz Şimşek seçimlere aday olarak katıldılar.

Demokratik bir ortamda, tüm öğrencilerimizin sandık başında oy kullanmasıyla yapılan seçim sonucunda Efe Naipoğlu, Öğrenci Meclis Başkanlığı’na seçildi ve kendi oluşturduğu ekibiyle çalışmalarına başladı.

Seçim sürecinde öğrencilerimiz; yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması için bir adım daha atmış oldular.

Geçen yıl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Uluç Ali Gazioğlu ve ekip arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Efe Naipoğlu ve ekibini kutlayarak yıl içinde yapacakları çalışmalar için kendilerine başarılar diliyoruz.