Öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmek, onların yaratıcılıklarını geliştirmek, uzaktan eğitim sürecini daha keyifli ve etkili bir hâle getirmek amacıyla “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” kapsamında 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz; kitap okumanın önemini anlatan afişleriyle ve sloganlarıyla birbirlerine meydan okudular. Bu keyifli etkinlikte yer alan 5.sınıf öğrencilerimizden Elif Çavuşlar’a, Mirza Baran Sönmezler’e, Yaz Ekin Dönmez’e, Nehir Geniş’e, Ayşe Yıldırım’a, Zeynep Topuz’a, Derin Deniz Yakuboğlu’na; 6.sınıf öğrencilerimizden Simge Tunç’a, Ada Nur Aydıner’e, Demir Ener’e; 7.sınıf öğrencilerimizden Bartu Bakır’a, Bora Biket’e, İdil Hünük’e, Beray Biket’e, Damla Özdilek’e, Nil İzgi’ye, Selin İlter’e, Duru Nehir Şeren’e, Eylül Ece Erdem’e ve Ela Yakut’a duyarlılıkları ve yaratıcı çalışmaları için teşekkür ederiz.