Basın-Yayın Kulübümüz, Kitap Bağış Kampanyası’yla Bir Kütüphane Kuruyor.

Küçük Prens Ortaokulu Basın Yayın Kulübü 05-16 Şubat 2018 tarihleri arasında kitap toplama ve bağışlama kampanyası düzenledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Kitap güneş gibidir, dünyamızı aydınlatır. Kitaplarınızı paylaşın, onların da dünyası aydınlansın!” sloganıyla başlatılan bu kampanyadaki amaç, İstanbul’un farklı ilçelerinde ve köylerinde kütüphanesi olmayan veya kitaba ihtiyacı olan okullar için kitap toplayarak zengin bir kütüphaneye sahip olmalarını sağlamaktı.

Basın Yayın Kulübü öğrencilerimiz bu kampanyayı okulumuza duyurabilmek için sınıfları tek tek gezerek kampanya hakkında bilgiler verdiler.

Kampanyamıza öğrencilerimiz ve velilerimizi büyük ilgi gösterdi. Toplanan kitaplar,  Alemdar Çatalmeşe İlkokuluna bağışlandı. Böylece bir okul kütüphanesi kurmak için ilk adım, okulumuzun öğrencileri tarafından atılmış oldu.