Türkçe Zümresi tarafından 6. sınıflar arasında “Geleneksel Masal Yazma ve Anlatma Yarışması” düzenlendi.

6. sınıf öğrencilerimizin yazdıkları özgün masallar, Türkçe Zümresi tarafından değerlendirildi. Dereceye giren öğrencilerimiz, masallarını “Story Jumper” programıyla dijital masal kitaplarına dönüştürdüler ve 13 Nisan 2023 Perşembe günü, sahnede görsel ögeler eşliğinde masallarını anlattılar.

Jüri üyesi olan öğretmenlerimizin değerlendirme sonuçlarına göre yarışmanın birincisi “Adil Yarışması” adlı masalıyla 6/A sınıfından Okyanus ÖNDEŞ, ikincisi “Kutsal Ağaç ve Küçük Çocuk” adlı masalıyla 6/C sınıfından Kuzey EROL, üçüncüsü ise “Mutlu Köy” adlı masalıyla 6/B sınıfından Nil PİKER oldu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutlarız ve öğrencilerimize başarılar dileriz.