Dünya Öykü Günü etkinlikleri dolayısıyla Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen “Geleneksel Küçük Prens Öykü Yazma Yarışması” kapsamında, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz Antoine de Saint Exupery’nin “Küçük Prens” adlı kitabından seçilen “ ‘Sizin dünyada insanlar…’ dedi Küçük Prens, ‘Bir bahçede beş bin gül yetiştiriyorlar, yine de aradıklarını bulamıyorlar. Oysa aradıkları tek bir gülde, bir damla suda bulunabilir.’ ” cümlesinin ışığında öyküler yazdılar. Öğrencilerimizin yazdığı öyküler, Türkçe Zümresi öğretmenleri tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 7/B sınıfı öğrencilerimizden Rauf Poyraz TORUMTAY “Küçük Prens’in Yolcuğu” adlı öyküsüyle birinci, 7/A sınıfın Büşra Deniz MAVİ “Arayış Yolculuğu” adlı öyküsüyle ikinci, 7/C sınıfından Barkın ŞİMŞEK “Uzaklarda Arama” adlı öyküsüyle üçüncü seçildi. Öğrencilerimizin sertifikaları ve ödülleri okul müdürümüz Sayın İhsan ZEREN tarafından takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.