Tiyatro; insanı, insana, insanla, insanca anlatma sanatı olarak tanımlanır. İnsanlık tarihinde köklü bir geçmişe sahip olan ve günümüzde de popülerliğini koruyan önemli bir sanat dalıdır. Her yıl 27 Mart Dünya Tiyatro Günü olarak kutlanır.

Bu özel günü kutlamak ve öğrencilerimizi tiyatro sanatıyla buluşturmak adına Türkçe Zümresi ve Drama Öğretmeni Sayın İsmail Can MIHÇI önderliğinde 5. sınıflarımızla bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte öncelikle öğrencilerimize tiyatro sanatının tarihi ve dramanın ne olduğu hakkında bilgi verildi. Ardından “Hafıza ve Refleks Oyunları” oynatıldı.

Öğrencilerimiz, bu etkinlik sayesinde hem tiyatro sanatı hakkında bilgi sahibi oldular hem de keyifli vakit geçirdiler.