SAJEV Eğitim Kurumları Özel Küçük Prens Okulları olarak Cumhuriyet Bayramı’mızı; 29 Ekim 2018 Pazartesi günü, Özel Küçük Prens Ortaokulu Spor Salonu’nda vakıf yönetici ve çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin ve eğitim kadromuzun katılımıyla gerçekleşen coşku dolu bir törenle kutladık.

Törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Cumhuriyet Bandosu ve Ortaokul Korosu’nun birlikte seslendirdikleri şarkı ve marşların ardından SAJEV Lisesi Öğrenci Birliği Başkanı Ege Giray, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Törenimiz anaokulu öğrencilerimizin gösterisiyle devam etti.  Minik öğrencilerimizin söz korosu görülmeye değerdi. 8. sınıf öğrencisi Uluç Ali Gazioğlu, Fransızca konuşmasında cumhuriyetin kazanımlarına ve önemine değindi. Ardından 7. sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları vals gösterisiyle Mustafa Kemal’in “Cumhuriyet Balosu”ndan bir kesit sundular bizlere.  3 ve 4. sınıflarımız cumhuriyetin en önemli kazanımlardan özgürlüğü temsil eden danslarıyla sahne aldılar. 7. sınıf öğrencimiz Zeynep Lidya Mürtezaoğlu yazdığı “Sen Varsın” şiirini seslendirerek Ata’mıza olan sevgi ve bağlılığını dile getirdi. SAJEV Lisesi Korosu ve Bandosu’nun birlikte seslendirdikleri şarkı ve marşların ardından törenimiz sona erdi.

Cumhuriyetimizin 95. yılı hepimize kutlu olsun!