Değerli Küçük Prens Ailesi,

Bugün Vakfımız 30 yaşında !

Başta merhum Frère Caporal olmak üzere, Kurucu Mütevellilerimiz tarafından 1992 yılında büyük çabalar sonucu kurulan Vakfımızın ilk gününden bu yana tam 30 yıl geçmiş.

Dile kolay, acısıyla tatlısıyla dolu dolu tam 30 kocaman yıl.

Saint-Joseph Lisemiz öğrencilerine verilen burslar, konferans salonunun yenilenmesi, Kadıköy Engelliler Okuluna yapılan düzenli bağışlarla başlayan mütevazı yolculuk, kısıtlı imkanlara rağmen, önce 1997-98 yıllarında Küçük Prens Ana ve İlk Öğretim Okullarının kurulması, sonra da, 2004 yılından bu yana, Saint-Joseph adına çok yakışan, biri 30 diğeri 20 dönüm arazi üzerinde kurulu iki harika kampüste, 2013 yılında SAJEV Küçük Prens Lisesinin de katılmasıyla tam 30 yıldır başarıyla devam etmekte.

Ve bu gerçek başarı öyküsü, yine başta merhum Frère Caporal, Onursal Başkanımız Tunç Uluğ olmak üzere Kurucu Mütevellilerimiz, kuruluştan bugüne Yönetim Kurullarında görev almış değerli Saint-Josephliler, Vakıf Mütevellilerimiz ve Vakfımız ile Okullarımızın en başından beri tüm yönetici, öğretmen ve diğer çalışma arkadaşlarımızın yetkin ve özverili emek ve çalışmalarıyla gerçekleşti.

Bu zorlu ve bir o kadar keyifli yolculukta bizimle birlikte olan herkese Yönetim Kurulumuz adına yürekten teşekkür ediyorum.

Bir kocaman teşekkür de, en başından beri destek ve katkılarıyla hep yanımızda olan sevgili Frère’lere ve Saint-Joseph Lisemizin değerli yöneticilerine. İyi ki varlar !

Gururlu ve mutluyuz. Hep aynı kararlılık ve şevkle nice 30 yıllara !

Sevgi ve saygılarımla,

Demir Kısakürek