Sayın Velimiz,

Geleneksel hale gelerek 2019 yılından beri her sene gerçekleştirdiğimiz AKRAN SOHBETLERİ etkinliğimizi bu sene de KÜÇÜK PRENS ORTAOKULU’ nu bitirmiş 7 mezunumuzun katılımıyla gerçekleştiriyoruz.
8. sınıf öğrencilerimiz için LGS sınavına hazırlanırken motivasyonlarını artırmak, hedeflerini belirlemelerine destek olmak amacıyla düzenlediğimiz AKRAN SOHBETLERİ Etkinliğinin 6.sı 27 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 13.30-14.40 aralığında okulumuzda konferans salonunda yapılacaktır.

Rehber Öğretmenimiz Ebru Aykaç’ın moderatörlüğünde hedeflerine ulaşmış KP’li mezunlarımızla 8.sınıf öğrencilerimiz samimi bir sohbet ortamında bir araya gelecekler.
Küçük Prensli 7 mezunumuz, 8.sınıftayken LGS’ye nasıl hazırlandıklarından, gittikleri liselerdeki eğitim ve imkanlarla ilgili bilgiler paylaşacaklar.
Tüm öğrencilerimiz için faydalı bir etkinlik olmasını diliyoruz.

1. 2022 mezunu Lara Arıoğul – SAJEV Küçük Prens Lisesi
2. 2023 mezunu Sarp Harputluoğlu – İstanbul Özel Saint Joseph Fransız Lisesi
3. 2021 mezunu Kaan Güvenç – İstanbul Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi
4. 2020 mezunu Dilara Kürküt – SAJEV Küçük Prens Lisesi
5. 2023 mezunu Deniz Onur – Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi
6. 2023 mezunu Ayça Sarana – Özel Saint Benoît Fransız Lisesi
7. 2023 mezunu Sinan Cemil Üryani – Özel Saint Michel Fransız Lisesi

Mezunlarımıza katılımları için teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.