MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZLE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİ BULUŞTURDUK

Uzun bir aradan sonra 27 Aralık 2023 Çarşamba günü, “6. Akran Sohbetleri” etkinliğimizi yüz yüze gerçekleştirdik. Bu seneki etkinliğimize toplam yedi mezun öğrencimiz katıldı.

Rehber Öğretmenimiz Ebru AYKAÇ’ın moderatörlüğünde gelenekselleşen etkinliğimizde, bu sene de 8. sınıf öğrencilerimiz için faydalı bilgiler ve deneyimler paylaşıldı. Mezunlarımızın, velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin konferans salonunda bir arada olduğu samimi ve keyifli bir sohbet ortamı oluştu.

Mezunlarımız, sınava hazırlıkta neler yaşadıklarını ve kazandıkları liselerdeki yaşamı anlatarak öğrencilerimize önerilerde bulundular. Düzenli ders çalışmanın önemine, çok sayıda ve çeşitli soru çözümünün faydalarına değindiler. Stres yönetimi için düzenli sportif etkinliğin ve keyif alınacak aktivitelerin çalışma planının içinde olması gerektiğini vurgulayarak deneyimlerinden bahsettiler ve 8. sınıf öğrencilerimize nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattılar.

Lara ARIOĞUL’a, Sarp HARPUTLUOĞLU’na, Kaan GÜVENÇ’e, Dilara KÜRKÜT’e, Deniz ONUR’a, Ayça SARANA’ya ve Sinan Cemil ÜRYANİ’ye katılımları, Özel Küçük Prens Okullarına bağlılıkları ve 8. sınıftaki arkadaşlarına verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Tüm mezunlarımızın eğitim hayatlarında başarılarının devam etmesini diliyoruz.