26.11.2021

Sayın Velimiz,

Geleneksel hâle gelerek her sene gerçekleştirdiğimiz “Akran Sohbetleri” etkinliğimizi bu sene de Küçük Prens Ortaokulunu bitirmiş 10 mezunumuzun katılımıyla gerçekleştiriyoruz.

LGS sınavına hazırlanırken 8. sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak, hedeflerini belirlemelerine destek olmak amacıyla düzenlediğimiz “Akran Sohbetleri” etkinliğinin dördüncüsü 2 Aralık 2021 Perşembe günü saat 20.00-21.30 arasında Teams üzerinden online olarak yapılacaktır.

Rehber Öğretmenimiz Ebru AYKAÇ’ın moderatörlüğünde hedeflerine ulaşmış Küçük Prensli mezunlarımızla 8.sınıf öğrencilerimiz, online olarak samimi bir sohbet ortamında bir araya gelecekler. Küçük Prensli 10 mezunumuz, 8.sınıftayken LGS’ye hazırlanma süreçlerini anlatacaklar; gittikleri liselerdeki eğitimle ve imkânlarla ilgili bilgiler paylaşacaklar. Ayrıca bu sene üniversite eğitimine devam eden mezunlarımız da sınavlara hazırlık süreci ve meslek seçimiyle ilgili deneyimlerini aktaracaklar.

Tüm öğrencilerimiz için faydalı bir etkinlik olmasını diliyoruz.

1. 2021 mezunu Umut AKYAR– SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi
  2. 2018 mezunu Ayşenaz ALLAHVERDİ– Kadıköy Anadolu Lisesi
  3. 2018 mezunu Berfu ALEMDAR– Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi
  4. 2021 mezunu Ekin ÇAĞLAYAN– İstanbul Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi
  5. 2018 mezunu Nehir Su KULAT– Robert Kolej
  6. 2018 mezunu Aysu Duru ŞİŞMAN– İstanbul Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi
  7. 2021 mezunu Mira ŞUMLU– Özel Saint Benoît Fransız Lisesi
  8. 2015 ortaokul / 2019 lise mezunu Derin BİLGİLİ– SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi / University of Maine ABD | Liberal Art & Science Boston
  9. 2015 ortaokul/ 2019 lise mezunu Asya KOÇ– SAJEV Özel Küçük Prens Lisesi / Paris-Descartes Üniversitesi Hukuk Fakültesi
  10. 2012 mezunu Zafer AKMAN- Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi / İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümü

Mezunlarımıza katılımları için teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Online seminere, öğrencilerimizin takvimlerine tanımlanacak Microsoft Teams hesaplarından giriş yapabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizin etkinliğe katılımını rica ederim.

Sevgi ve saygılarımla.

M. ihsan ZEREN