Ortaokul Türkçe Zümresi ve Kütüphane Birimi önderliğinde 7. sınıf öğrencilerimiz için Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezine bir gezi düzenlendi.

22 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen gezide, Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi Sorumlusu Sayın Cem ÖZEL; öğrencilerimiz için Sabancı Üniversitesinde kütüphanecilik faaliyetlerinin nasıl yürütüldüğüne değinen açıklayıcı bir konuşma yaptı. Konuşmasında burada yapılan etkinliklere dair öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ayrıca “Nasıl kitap kurdu olunur?” başlıklı ilgi çekici sunumuyla öğrencilerimize etkin bir okur olmanın yollarını anlattı.

Ardından öğrencilerimiz, üniversitenin ilgili birimlerinde görevli yetkililerin rehberliğinde Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi içerisinde yer alan Co-space (Üretim Atölyesi) adlı birimi ziyaret ederek buradaki çalışmaları izleme ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi edinme fırsatı buldular. Son olarak öğrencilerimiz, Sabancı Üniversitesinin doğa ile iç içe kampüsünde gerçekleştirdiğimiz tanıtıcı kısa tur sayesinde üniversite atmosferini yaşayarak keyifli vakit geçirdiler.