Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen 6. Sınıflar Arası Geleneksel Masal Yazma ve Anlatma Yarışması’nın bu yılki finalini 20 Aralık 2017 Çarşamba günü, Konferans Salonu’muzda gerçekleştirdik.

Yarışmamıza 6/A sınıfından Aslı Kaşlıoğlu, 6/B sınıfından Arek İşhanoğlu, 6/C sınıfından Zeynep Lidya Mürtezaoğlu, 6/D sınıfından Sevim İnci Cöngevel ve 6/E sınıfından Naz Atayılmaz katıldılar. Öğrencilerimiz, birbirinden renkli sunumlarıyla bizleri masalların büyülü dünyasında gezdirler.

Okulumuz öğretmenlerinden oluşan jüri değerlendirmesi sonucuna göre:

Birinci, 6/E sınıfından Naz Atayılmaz; ikinci 6/C sınıfından Zeynep Lidya Mürtezaoğlu oldu. Yarışmaya katılan diğer öğrencilerimiz 6/A sınıfından Aslı Kaşlıoğlu, 6/B sınıfından Arek İşhanoğlu ve 6/D sınıfından Sevim İnci Cöngevel  üçüncülüğü paylaştılar.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.