Fransızca eğitim yapan ortaokullardan 175 öğrencinin Birleşmiş Milletler delegesi olarak katıldıkları MAFNU (Model Birleşmiş Milletler Konferansı) 9-10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarında yapıldı.

Güvenlik, Tarih, Sürdürülebilir Kalkınma, İnsan Hakları, Sağlık ve UNİCEF komisyonlarının “Daha iyi ve adil bir gelecek için nasıl mücadele edebiliriz?” sorusunun yanıtını, temsil ettikleri ülkelerin bakış açısıyla tartıştıkları konferansta,

okulumuzu  7. sınıf öğrencilerimizden Uluç Ali Gazioğlu, Ezgi Türkuçar ile 8. sınıf öğrencilerimizden Maya Uygun, Defne İlayda Alpaslan, Selen Ekşioğlu ve Duru Özgül başarıyla temsil ettiler. Konferansın son gününde, öğrencimiz Uluç Ali Gazioğlu katıldığı komisyonun en başarılı delegesi seçildi. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.