1914-1918 yılları arasında yaşanan 1. Dünya Savaşı’nın şan ve şerefle dolu en parlak sayfasıdır Çanakkale Cephesi. Millî birlik ve beraberlik ruhumuzun yeniden dirildiği, Cumhuriyetin kuruluşuna giden yolun başlangıcıdır. Bir ulus ancak kendi tarihini bilir ve ona sahip çıkarsa geleceğini güvenle inşa edebilir. Bu bağlamda, okulumuzda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından “Çanakkale Savaşları” temalı bir sergi açıldı. 02 Ocak 2018 tarihinde açılan sergiyi ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz gruplar hâlinde ve öğretmenleri eşliğinde ziyaret ettiler. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği temsilcisi Sn. Serkan Aydemir tarafından tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşı ve bu toprakların büyük fedakârlıklarla nasıl savunulduğu hakkında öğrencilerimize bilgi  verildi.

Öğrencilerimiz bu sergi ile tarihimizin önemli bir sayfasını yaşayarak öğrenme fırsatı yakaladılar. Bu anlamlı sergi, 05 Ocak 2018 tarihine kadar açık kalacak.