Avrupa’nın zengin dil ve kültür çeşitliliğine dikkat çekmek, farklı dillerin öğrenilmesini teşvik etmek ve kültürlerarası iletişimi desteklemek üzere her yıl 26 Eylül haftasında Avrupa Diller Günü kutlanmaktadır.
Bu anlamlı gün kapsamında, 6. sınıf öğrencilerimizin dil becerilerini ve genel kültür bilgilerini geliştirmek amacıyla İngilizce Zümresi tarafından keyifli ve öğretici bir “Bilgi Yarışması” düzenlendi.
Etkinlikte Yapay Zekâ (AI) uygulamalarından yararlanılarak öğrencilerimizin bilgilerini sınamaları, öğrendiklerini pekiştirmeleri ve teknoloji destekli bir öğrenme deneyimi yaşamaları sağlandı.
Etkinliğe katılan öğrencilerimiz, eğlenceli ve heyecan dolu yarışmanın sonunda Avrupa Konseyi Türkiye Temsilciliği tarafından gönderilen hediyeleri ve katılım sertifikalarını almaya hak kazandılar.
Öğrenmenin, keşfetmenin ve birlikte eğlenmenin bir araya geldiği bu güzel etkinlikte gösterdikleri merak, takım ruhu ve öğrenme heyecanı için tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.









