27 Nisan Salı günü 7/C ve 7/D sınıfları ile, 7 Mayıs Perşembe günü ise 7/A ve 7/B sınıfları ile Türkçe Zümresi önderliğinde saat 09.30-12.30 saatleri arasında Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezine bir gezi düzenlendi.
Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi sorumlusu Sayın Cem ÖZEL, öğrencilerimiz için Sabancı Üniversitesinde kütüphanecilik faaliyetlerinin nasıl yürütüldüğüne ve burada yapılan etkinliklere dair ilgi çekici bir anlatımla öğrencilerimizi bilgilendirdi. Ayrıca “Nasıl kitap kurdu olunur?” başlıklı sunumuyla öğrencilerimize “etkin okur” olmanın yollarını anlattı.
Ardından öğrencilerimiz, üniversitenin ilgili birimlerinde görevli yetkililerin rehberliğinde Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi içerisinde yer alan CoSpace (Üretim Atölyesi) adlı birimi ziyaret ederek buradaki çalışmaları izleme ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi edinme fırsatı buldular. Son olarak öğrencilerimiz, Sabancı Üniversitesinin doğa ile iç içe kampüsünde gerçekleştirilen tanıtıcı kısa tur sayesinde üniversite atmosferini yaşayarak keyifli vakit geçirdiler.









