Öğrencilerin yaratıcı yazma, canlandırma, güzel ve etkili konuşma, anlatma yeteneklerini; sorumluluk ve kendine güven duygularını geliştirmek amacıyla Türkçe Zümresi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “5. Sınıflar Arası Fabl Yazma ve Anlatma Yarışması”nın beşincisi, 28 Mart 2018 Çarşamba günü 3. derste Konferans Salonu’nda yapıldı.

Yarışmaya 5. sınıf öğrencilerimizden Nil Tanka, Damla İren Ünlüakın, Ekin Çağlayan, Feride Sayın, Duru Tüysüzoğlu ve Arhan Karahan kendi yazdıkları fablarla katıldılar ve teknolojik imkânlardan da yaralanarak etkileyici sunumlar gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz; “Türkçeyi Etkili Kullanma”, “Vurgu ve Tonlama”, “Beden Dilini Kullanma”, “Yaratıcılık ve Görsellik” başlıklarına göre değerlendirildi. Yarışma sonunda Nil Tanka birinci, Damla Ünlüakın ikinci, Duru Tüysüzoğlu üçüncü oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.