2018-2019 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİ

SAJEV Eğitim Kurumları İlk ve Ortaokulunun Yeni Öğretim Yılı Açılış Töreni 10 Eylül 2018 Pazartesi günü Spor Salonu’nda yapıldı.

“Saygı Duruşu” ve “İstiklâl Marşı” ile başlayan törenimizde açılış konuşmasını İlk ve Ortaokul Müdürümüz Sayın İhsan ZEREN yaptı. Ardından Genel Müdürümüz Sayın Mehmet ÖZDENİZ’in konuşması yer aldı. Fransızca Öğretmenimiz Sayın Lucie SOLYGA’nın konuşmasından sonra bu yıl liseye uğurladığımız sevgili öğrencilerimizden Kaan Can BOZDOĞAN, Küçük Prens Okulları’nda geçen yıllarına ait duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Tören, Küçük Prens Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi ve öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde sınıflarına uğurlandı. Törenin ardından bahçede kalan 1. sınıf öğrencilerimizle yeni bir döneme yelken açışı simgeleyen “Geleneksel Balon Uçurma Ekinliği” gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Küçük Prens Ailesi’ne sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.