16 Mayıs Salı günü, Türkçe Zümresi ve Kütüphane Sorumlusu Aysel ÖZYÖNÜM’ün iş birliğinde 7. sınıf öğrencilerimiz için saat 09.00-13.00 arasında Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezine bir gezi düzenlendi.

Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi Sorumlusu Sayın Alev KURU, öğrencilerimiz için Sabancı Üniversitesinde kütüphanecilik faaliyetlerinin nasıl yürütüldüğüne ve burada yapılan etkinliklere dair ilgi çekici bir sunum gerçekleştirdi.

Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi içerisinde yer alan birimleri gezerek buradaki çalışmaları izleme ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi edinme fırsatı bulan öğrencilerimiz, Sabancı Üniversitesinin doğa ile iç içe kampüsünde gerçekleştirdiğimiz tanıtıcı kısa tur sayesinde üniversite atmosferini yaşayarak keyifli vakit geçirdiler.