Loading Events

Finlandiya, Polonya, Fransa, Tunus ve İtalya ile gerçekleştirdiğimiz uluslararası projemiz devam ediyor. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı hızla devam ederken Fransızca Bölümü olarak bu yıl birçok yeni projeye imza attık. Bunlardan biri de 7. sınıf öğrencilerimizin Finlandiya, Polonya, Fransa, Tunus ve İtalya’da bulunan Fransız okullarıyla gerçekleştirmeye başladıkları “Le Petit Prince part en voyage!” adlı proje oldu.
Öğrencilerimizin Fransızcalarını da kullanarak hem kendi ülkelerini ve kültürlerini hem de diğer ülkelerin kültürlerini tanımalarına olanak sağlayan projenin ilk etabında katılımcı tüm okullarla bir padlet sayfası oluşturuldu. Daha sonra öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar ilk ülke olan Finlandiya’ya yollandı. Valizimizi alan Finlandiyalı öğrenciler heyecanlarını bizimle padlet üzerinden yolladıkları fotoğraflarla paylaştılar. Tüm ülkeler çalışmalarını bitirdiklerinde, valiz okulumuza geri gelecek ve böylece biz de diğer ülkelerin çalışmalarını öğrencilerimiz ile paylaşacağız.

Padlet adresimizi ziyaret etmeyi unutmayın !

Share This Story, Choose Your Platform!