Loading Events

SAJEV Özel Küçük Prens Okulları 5 ve 6.sınıf öğrencilerinin hazırladığı, Okulumuzun Fransızca Zümresi tarafından desteklenen ve Kübra KARAASLAN tarafından yönetilen Victor HUGO’nun SEFİLLER adlı oyunu, 4 kez izleyiciyle buluştu. Edebi eserin diline sadık kalarak oyunlaştırılan romanın uyarlaması, çocuklarımız tarafından Fransızca olarak önce 5 ve 6. sınıf öğrencilerimize akabinde Okulumuzun 7 ve 8. sınıf öğrencilerine oynandı. 01 Haziran 2017 Perşembe akşamı da velilerimiz için sergilediğimiz oyunda çocukların performansı tam not aldı. Oyun, son olarak konuk okulumuz Galatasaray Ortaokulu öğrencileri için oynandı. Öğrencilerimiz, uzun süredir gerçekleştirdikleri bu yoğun çalışmanın heyecanını arkadaşlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu başarılı oyunda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Share This Story, Choose Your Platform!