Loading Events

Öğrencilerin yaratıcı düşünme, canlandırma, güzel ve etkili konuşma, anlatma yeteneklerini; sorumluluk ve kendine güven duygularını geliştirmek amacıyla Türkçe Zümresi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “5. Sınıflar Arası Fabl Yazma ve Anlatma Yarışması” bu yıl 30 Mart 2017 Perşembe günü 6. derste Konferans Salonu’nda yapıldı.

Yarışmaya başlamadan önce 5-C sınıfından Melis Müftüoğlu ile 5-E sınıfından Efe Güneş tarafından yapılan “Tavşanla Kaplumbağa” adlı fablın canlandırması büyük alkış aldı. Ardından yarışma katılımcıları sırayla performanslarını sergilediler. Yarışmaya 5/A’dan Mısra Yıldırım, 5/B’den Duru Seyfe, 5/C’den Zeynep Lidya Mürtezaoğlu, 5/D’den Duru Helvacıoğlu, 5/E’den Alara Cebeci ve 5/F’den Naz Atayılmaz katıldı. Öğrencilerimiz; “Türkçeyi Etkili Kullanma”, “Vurgu ve Tonlama”, “Beden Dilini Kullanma”, “Yaratıcılık ve Görsellik” başlıklarına göre değerlendirildi. Jürinin puanlaması sırasında 5-D sınıfından Dilara Kürküt, 5-B sınıfından Fethi Sina Tülaboğa ve 5-C sınıfından İlay İpek Atay tarafından yapılan “Tilki ile Leylek” adlı fablın seslendirmesi yarışmaya renk kattı.

Yarışma sonunda Zeynep Lidya Mürtezaoğlu birinci, Naz Atayılmaz ikinci, Duru Seyfe üçüncü seçildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Share This Story, Choose Your Platform!