Loading Events

Öğrencilerimiz Uzay Kampı’nda “Yıldızlar ve Gezegenler Macerası” isimli programa katıldılar. Programda astronotların ne gibi fiziksel, duygusal ve zihinsel özelliklere sahip olmaları gerektiği öğrencilere anlatılarak uzayla iç içe, donanımlı ve eğlenceli iki gün geçirmeleri sağlandı.

Öğrencilerimize, uzay mekiğinde uçuş görevi eğitimi, astronotların yaptığı gibi simülasyon egzersizleri, bilgisayar dersleri ve sınıf içi tartışmaları sağlayarak gerçekçi bir uzay ortamı yaşatıldı. Uzayda yaşama ve çalışma hissini veren simülatörler kullanılarak tamamlanan programda öğrencilerimiz sadece heyecanlı ve eğlenceli zaman geçirmekle kalmayıp, kendi kendine karar verme, sorumluluk alma, takım çalışması, problem çözme gibi önemli deneyimleri de yoğun bir tempoda yaşayarak birçok konuda kendilerini geliştirme şansına da erişmiş oldular.

Share This Story, Choose Your Platform!