Loading Events

Frankofoni Haftası etkinlikleri kapsamında 20 Mart 2017 Pazartesi günü, Pierre Loti Okullarından 27 öğrenci öğretmenleri eşliğinde okulumuzu ziyaret ettiler. Sabah 6 ve 7. sınıflarda derslere giren konuklarımız, Küçük Prensli arkadaşlarına hazırladıkları PowerPoint sunumlarla ve şiirlerle derslerimize renk kattılar. Konferans Salonu’nda düzenlenen Frankofoni şenliklerine de hazırladıkları skeçlerle katkı sağlayan Pierre Loti öğrencileri, 6 ve 7. sınıftaki öğrencilerimizle “Question pour un champion” bilgi yarışmasına da katıldılar. Müziklerle, danslarla ve Fransız ünlülerin tanıtıldığı aktivitelerle süren Frankofoni şenliklerinin ardından konuklarımız, Küçük Prensli arkadaşlarıyla yedikleri yemek sonrasında okulumuzdan ayrıldılar. Pierre Loti’den gelen konuk öğrencilere ve öğretmenlere bu keyifli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Share This Story, Choose Your Platform!